Nani Organisk Zink, 60 kapsler

DKK188,00

Bidrager til:

 

  • At vedligeholde normal hud, hår og negle
  • At beskytte cellerne mod oxidativt stress
  • Immunsystemets normale funktion
  • At vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet
Kategori:

Beskrivelse

ZINK PÅ PLANTEFORM

Nani’s organiske zink-kosttilskud består udelukkende af tørrede og pulveriserede blade fra planten Brassica Juncea, der tilhører kålfamilien. Vores kosttilskud på planteform indeholder derfor også en bred vifte af gavnlige plantenæringstoffer, og ligner altså de fødevarer, vi spiser til daglig. Mineraler på organisk form genkendes af kroppen som mad, hvorfor de er skånsomme og optages nemt i kroppen.
Kosttilskuddet bidrager til vedligeholdelsen af normal hud, hår og negle samt beskytter cellerne mod oxidativt stress. Zink bidrager desuden til immunsystemets normale funktion og til vedligeholdelsen af et normalt testosteronniveau i blodet.

Zink er generelt et livsvigtigt spormineral, der findes i alle kroppens celler. Det anvendes i en lang række enzymsystemer i vores krop. Foruden de allerede nævnte fordele, bidrager zink desuden til vedligeholdelsen af normale knogler, det spiller en rolle i vores celledelingsprocceser og bidrager til en normal omsætning af madens næringsstoffer.

TIP: Har din hud brug for ekstra pleje? Kombiner optimalt et tilskud af zink med vores ‘Kurpakke Hud’ for at vedligeholde en sund hud, eller hvis din hud kræver lidt ekstra.

Indeholder 60 kapsler   1-2 kapsel dagligt

Ingredienser
vegetabilsk cellulose (kapsel), Brassica Juncea (zink på planteform).

1 kapsel indeholder
Mineral indhold % af RI

zink 7,5 mg 75

0

Din varekurv